Black Screen


#1

So I just started the program up today, and for some reason I can see my tables in the model explorer but not in the diagram.

I had created the diagram so it should be showing since it was there the past few days of working on this database.

Now for some reason its a nice black screen that has nothing on it.

For the life of me I can’t figure out what its doing.

I belive the screen im talking about is the entity relationship diagram


#2

Hi Tdktank,

Thanks for your post. I’m wondering all your diagrams are closed so that you see the blank screen. Could you please try to open the Diagram Navigator and double-click on the diagram name and see if you have the diagram opened?

If you cannot see the Diagram Navigator in your application, please select View > Panes > Diagram Navigator to re-open it.

If the problem still exists, please do not hesitate to contact me.

Best regards,
Lilian Wong


#3

Yeah that was it…

I found out later that night after I had already redone the whole diagram…

Go figure right?


#4

Hi Tdktank,

Thanks for replying. May I know what do you mean by “Go figure right?”?

Best regards,
Lilian Wong


#5

now that I had redone the diagram


#6

Hi Tdktank,

Thanks for replying. If you need any help, please feel free to contact me again.

Best regards,
Lilian Wong


#7

WoW! This fix is working for me!!! You are great, man!!!


#8

Thank you very much for your helpful help.


#9

[quote=LilianWong]Hi Tdktank,

Thanks for your post. I’m wondering all your diagrams are closed so that you see the blank screen. Could you please try to open the Diagram Navigator and double-click on the diagram name and see if you have the diagram opened?

If you cannot see the Diagram Navigator in your application, please select View > Panes > Diagram Navigator to re-open it.

If the problem still exists, please do not hesitate to contact me.

Best regards,
Lilian Wong[/quote]

His fix helped me too. Got the black screen too, and I was like dang did i lose all the work I did. But selecting View > Panes > Diagram Navigator fixed it. I was able to find the diagram I saved under Entity Relationship diagrams


#10

Thanks for the help
So, how can we solve it to not get black screen?