Re:

Unfortunately I have no Internet access from my work computer. I will paste the contents here:

…/TeamworkServer/bin contains:
Folder:
.twworkspace
Data:
.vpTeamworkServerInfo
.vpTeamworkServerInfo.lock
RepositoryPorter
ShutdownTeamworkServer
StartTeamworkServer
StartTeamworkServerService
TeamworkServerAdmin
TeamworkServerConfig
vp
vpts

I suppose the important file is the vpts license key. I tried both assigning the license key with the teamwork server programm, as well as copying the file manually. Both did not work.

This is the content of the .log file:

[Mon Jul 02 16:50:08 CEST 2007] [message] Teamwork Server: 3.0 (sp2_20070511)
[Mon Jul 02 16:50:10 CEST 2007] [message] CLASS name org.mortbay.jetty.Server
[Mon Jul 02 16:50:10 CEST 2007] [message] 16:50:10.539 EVENT Statistics on = false for org.mortbay.jetty.Server@10bbf9e
[Mon Jul 02 16:50:10 CEST 2007] [message] n is org.mortbay.http.SocketListener
[Mon Jul 02 16:50:10 CEST 2007] [message] 16:50:10.585 EVENT Checking Resource aliases
[Mon Jul 02 16:50:10 CEST 2007] [message] addWebApplications(…): C:\Documents\local\temp\vphttp44292/webapps/
[Mon Jul 02 16:50:10 CEST 2007] [message] can return: WebApplicationContext[/,file:/C:/Documents/local/temp/vphttp44292/webapps/root/]
[Mon Jul 02 16:50:10 CEST 2007] [message] n is [Lorg.mortbay.jetty.servlet.WebApplicationContext;
[Mon Jul 02 16:50:10 CEST 2007] [message] 16:50:10.632 EVENT Starting Jetty/4.2.x
[Mon Jul 02 16:50:11 CEST 2007] [message] 16:50:11.195 EVENT Started WebApplicationContext[/,Root WebApp]
[Mon Jul 02 16:50:11 CEST 2007] [message] 16:50:11.320 EVENT Started SocketListener on 0.0.0.0:1999
[Mon Jul 02 16:50:11 CEST 2007] [message] 16:50:11.320 EVENT Started org.mortbay.jetty.Server@10bbf9e

Sorry for new post, I thought I clicked on “reply”.

Hello,

I just wanted to bring my issue back on top. I still have the same problems with the license key.
Do you need more time for the problem? Or am I forgotten?

Hi triste,

Sorry for overlooking your problem. According to your file listing, you are missing the .zvpl key file. Please put it to ${teamwork-server}/bin, and restart the server.

If the problem persists, please submit a ticket to our team. We will arrange an online meeting with you to make things work. Here is the URL for submitting ticket:
http://www.visual-paradigm.com/support/technicalsupport.jsp

Best regards,
Jick

Hi Jick,

sorry that I could not get back earlier. The file I mentioned in my listing, named “vpts” is the vpts.zvpl file you mentioned.

So I’m afraid this is not the error. Since I downloaded the trial version and license key over a month ago, is it possible that now it would not work anymore anyway?

Greetings,

triste

hi triste,

Yes, it could be your key has expired. When did the key being delivered to you? You think that you can check your Email input box.

Best regards,
Jick

Hi Jick,

thanks for your prompt reply, the license file is already from June 5th.

Regards, triste

Hmm… Have you ever evaluated the Teamwork server?