VP6UML community edition does not redraw windows correctly on WinXP

Hello

I expierience a strange problem as the user interface does not redraw properly. I attached a screenshot. Any idea ?

I am running on WinXP SP2, AMD X2

BRgds

star25rider

Clipboard01.jpg

Hi BRgds,

Thank you for your post. This kind of problem could be caused by the theme. Which theme are you using? Besides, could you send me your log file to take a look? You may find it at ${vpsuite-install-dir}/bin/vp.log

Look forward to hearing from you.

Best regards,
Jick

Hello

I attached the log file. The theme i am using is actually not really a Win theme but controlled by Tune UP utlities ( Tune UP styler 2 ) and the theme used is called ‘Peace’.

BRgds

star25rider
vp.log

Hi star25rider,

I am confirming your problem with our team. Just by reading your log, it seems that it is really related to theme. Do you know the filename of your theme? We are going to check this theme and force the tool to run in another Look and Feel.

An alternative solution, or a workaround, is to switch to another theme.

Best regards,
Jick

Hi star25rider,

Please provide me with the value of the following registry entry:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ThemeManager\DllName

Best regards,
Jick

Hello

here you go. I attached the regkeys
And i could verify that this may be related to the theme. i have multiple
accounts on the same machine and some of them are using the standard out
of the box XP theme and VP doesn’t show the strange behaviour. The keys
were taken when logged onto the main account showing the problem

Cheers

star25rider

RegKeys.jpg